Over SEOptics

SEOptics staat voor Search Engine Optimalisation (zoekmachine-optimalisatie) en Optics staat voor "zien". Zien van nieuwe technieken, zien van het juiste designwerk op maat gemaakt en het zien van hoge posities in de bekendste zoekmachines.

SEOptics ontwikkelt, bouwt, implementeert en onderhoudt professionele websites en webapplicaties voor internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid uw website te optimaliseren om hogere posities te behalen in zoekmachines en bieden wij een ruime keuze aan hostingpakketen en domeinregistraties.

SEOptics is een bedrijf met veel specialismen in huis waar klantgerichtheid bovenaan de lijst staat. Wij werken vanuit een klein team, hierdoor kunnen wij onze klanten snel van dienst zijn, met een goede en betrouwbare service en tegen lage tarieven. Dit zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en service.

Websites hoog laten scoren in zoekmachines, dat wil iedereen wel. SEOptics gebruikt de nieuwste technieken op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, en vermijdt de 'vieze' technieken, aangezien dit alleen ten nadele is van onze klant. Op gebied van webdesign kunt u ook met alles bij ons terecht. Of het nu gaat om een webwinkel, een familiepagina of een pagina voor het MKB, wij zijn altijd bereid om te kijken naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Hierbij staan de wensen van de klant voorop.

SEOptics is altijd bereid om een vrijblijvende offerte te maken. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon. Wij zijn u graag van dienst. Ons team neemt altijd de tijd om uw vragen en/of problemen te beantwoorden. Wij werken nauw samen met onze partner, DCS-it - Actieve Automatisering, en andere specialisten op het gebied van internet, hierbij moet u denken aan webdesign, beveiliging en nieuwe ontwikkelingen.

Neemt u rustig eens een kijkje bij onze diensten en misschien kan SEOptics iets voor u of uw bedrijf betekenen.

SEOptics

SEOptics
Generaal Boreelpad 25
5623 JZ Eindhoven

BTW-nummer: NL 1482.38.919.B01
Ingeschreven bij de KvK te Eindhoven onder nummer: 17176055